۹ خرداد ۱۳۸۹، ۱۹:۲۲

5700 واحد صنفی مازندران در سامانه املاک کشور ثبت شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی مازندران گفت: پنج هزار و 721 واحد صنفی مازندران در سامانه املاک کشور ثبت نام کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی وفایی نژاد عصر یکشنبه در جلسه ستاد استانی طرح هدفمند کردن یارانه ها در استانداری افزود: سازمان بازرگانی با همکاری مجامع و اتحادیه های مرتبط با املاک و برگزاری کلاس های آموزشی کلیه بنگاه های معاملات ملکی معتبر را مکلف به ثبت نام در سامانه املاک کشور کرده است.

وی خاطر نشان کرد: واحدهای صنفی املاک ثبت شده استان تاکنون موفق به ثبت تعداد 24 هزار و 76 فقره انواع خرید و فروش و مبایعه نامه ها در سامانه املاک شدند.
 
رئیس سازمان بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه در راستای ساماندهی نظام پخش کالا حدود 90 شرکت پخش در استان شناسایی شدند، تصریح کرد: انتخابات انجمن شرکت های پخش استان برگزار و هشت فقره مجوز شرکت های پخش در استان صادر شده که مابقی مجوزها تا پایان سال صادر می شود.
 
وفایی نژاد با بیان اینکه از تعداد 101 هزار و 139 واحد صنفی تعداد 94 هزار و 972 واحد موفق به دریافت ملت کارت اصناف شدند، یادآور شد: اطلاعات این واحدها از طریق سایت اصناف قابل ردیابی خواهد بود.
 
وی با اعلام این مهم که بیش از پنج هزار برگ اطلاع رسانی و نحوه عضویت و ثبت نام برای فعالان اقتصادی استان برای کدینگ ملی صورت گرفت افزود: در این راستا کارگاه آموزشی اهمیت نظام ایران کد و ضرورت عضویت در کدینگ ملی کالا در استان برگزار شد.
 
وی افزود: چهار هزار قلم کالا در نظام ایران کد توسط 700 شرکت مستقر در مازندران ثبت شده است.
 
رئیس سازمان بازرگانی مازندران در بخش دیگری از سخنانش  به ایجاد فروشگاه های زنجیره ای و خرده فروشی در استان اشاره کرد و گفت: 39 نماینده استان در اتحادیه های کشوری اصناف ثبت نام که پنج نفر از مازندران به عضویت اتحادیه کشوری درآمدند.
 
وی بیان داشت: به منظور شفاف سازی آمار و اطلاعات واحدهای صنفی و با هدف ساماندهی آمار و اطلاعات سازمان های صنفی کشور طرح بانک آمار و اطلاعات اصناف اجرال و در حال پیگیری است.
 
به گفته وفایی نژاد، تاکنون مشخصات 17 کمیسیون نظارت، 19 مجمع امور صنفی، 605 اتحادیه صنفی و 95 هزار و 96 واحد صنفی در سایت اصناف مازندران ثبت شده و تعداد چهار هزار و 367 رسته صنفی و مشخصات 134 هزار و 487 شاغل حوزه اصناف مازندران قابل رویت است.
 
وی از توسعه خدمات بازرگانی برای محصولات کشاورزی در قالب سامانه در استان خبر داد و گفت: بر اساس این سامانه در نرحله نخست 45 هزار تن پرتقال برای سراسر کشور و هزار و 300 تن سیب برای توزیع در داخل استان انجام که امکان توسعه آن برای سایر محصولات کشاورزی وجود دارد.
 
ولی الله فرزانه، معاون برنامه ریزی استانداری مازندران نیز با اشاره به اینکه دغدغه مشترک موافقین و مخالفین اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها جهش قیمت ها، تورم انتظاری و شوک احتمالی بوده است اظهار داشت: ستاد تنظیم بازار استان باید بیش از گذشته نظارت دقیق تری بر توزیع کالا و خدمات داشته باشد.
 
وی خاطر نشان کرد: دولت با ذخیره سازی 13 قلم کالا که در سبد مصرفی خانوارها لحاظ می شود سعی دارد آثار تورمی ناشی از طرح هدفمند کردن یارانه ها را  کنترل کند.
 
وی تاکید کرد: اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها انتخاب نبوده بلکه یک ضرورت است که اگر صحیح اجرا نشود نظام مالی کشور را دچار فروپاشی خواهد کرد.
 
دبیر شورای هماهنگی بانک های مازندران نیز با اشاره به اینکه همه 810 هزار خانوار جمعیت سه میلیونی مازندران مشمول دریافت کارت های الکترونیکی برای دریافت یارانه می شوند اظهار داشت: 727 شعبه شهری و 674 شعبه روستایی مازندران آماده پاسخگویی به مشتریان برای افتتاح حساب های افراد فاقد حساب الکترونیکی است.
 
داورپناه، تعداد دارندگان کارت های الکترونیکی در استان را یک میلیون و 900 هزار فقره عنوان کرد و افزود: ضرورتی ندارد افرادی که دارای حساب الکترونیکی هستند نسبت به افتتاح حساب مجدد اقدام کنند.
 
وی از نصب 27 هزار دستگاه پی او اس و 600 دستگاه خودپرداز برای رفع مشکلات مردم برای دریافت یارانه از حساب کارتی خود خبر داد. 
کد خبر 1092477

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha